Meditació-concert de Cap d'Any

Aquesta meditació-concert és una proposta que ens convida a reflexionar l’any que s’acaba i a obrir-nos al que ens portarà el 2008.
L’espai on se celebrarà és a les Coves del Salnitre, situades a les entranyes de Montserrat, un espai energèticament connectat amb la terra.
La proposta és més que una sessió de meditació.
Comença amb un passeig previ pujant cap a les coves vivint la caiguda de sol per finalment endinsar-nos a les coves i viure una experiència natural i extraordinària.
En aquesta edició del 2007 us proposem un viatge sonor amb diferents sons i textures musicals a través del relax i la meditació a càrrec del grup NUMÚ, format per Frank Seguí i Ravi Ramoneda, tots dos amb gran experiència en la música com a element terapèutic i sanador.
Frank Seguí té una formació de musicoterapeuta amb instruments ancestrals com el didgeridoo, la flauta ameríndia i els cants harmònics i guturals del Tibet i Mongòlia. Percussionista polivalent estudia el duf, la darbukka i actualment el doumbec iranià. És fundador de grups de renom com Wesak, Luna i Mara.
Actualment combina la seva pràctica de musicoterapeuta amb la creació musical com a membre dels grups Numú, Mara i Telur.
Ravi Ramoneda comença la seva evolució musical l’any 1998 amb el didjeridú i successivament aprofundeix el cant harmònic i les percussions de diferents cultures com l’africana, sud-americana i l’índia. Actualment toca amb les formacions Narayani, Numú i Telur. També actua individualment en concerts d’estil Kirtan o Bhakti ioga. Ha colaborat amb reconeguts musicoterapeutes com Nestor Kornblum, Thomas Clemens i en esdeveniments com el Gong 07, l’abraçada universal d’Amma (Barcelona 2005, 2006 i 2007) i Master Class Dharma Mitra (Nova York 2005).
La durada de la meditació serà d’una hora aproximadament. Cal portar un coixí o similar. Per a
aquelles persones que tinguin dificultat a poder seure a terra, hi haurà cadires disponibles. Cal
portar una manta o alguna cosa que ens escalfi, ja que a les coves la temperatura és d’uns 16ºC.
Aquesta activitat només està dirigida a persones que practiquen la meditació.

L’aportació és de 12€ per persona que s’abonaran a l’entrada de les coves.

Organitza:
GONG
Ajuntament de Collbató

Col·labora:
D O M

1 comentario:

Anónimo dijo...

potrebo, da preverijo:)